Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Κυριακάτικες σκακιστικές συναντήσεις στα Χανιά


Ξεκίνησαν στο ΚΗΠΟΣ café οι Κυριακάτικες σκακιστικές συναντήσεις!  Μία εκδήλωση που θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή πρωί στις 11 στο όμορφο περιβάλλον του ΚΗΠΟΣ cafe που λειτουργεί μέσα στον Κήπο της πόλης από το 1870.

Εκεί οι φίλοι του σκακιού θα έχουν την ευκαιρία να πιουν τον καφέ τους και να παίξουν σε τουρνουά μπλιτς  (με χρόνο σκέψης 5 λεπτά) ή  ράπιντ  (με χρόνο σκέψης 15 περίπου λεπτά).
Τις εκδηλώσεις αυτές διοργανώνουν το Κήπος Café σε συνεργασία με τον Α.Ο.Κύδων και τον Όμιλο Φίλων Σκακιού Χανίων. Ο κ. Βασίλης Σταθάκης ιδιοκτήτης του καταστήματος αλλά και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιστορικών Cafes με ευχαρίστηση αποδέχθηκε την πρόταση να δημιουργηθεί αυτό το πρωινό σκακιστικό στέκι της Κυριακής που θα προσφέρει την ευκαιρία στους φίλους του σκακιού να συναντιούνται για τον καφέ τους, να συζητούν και να παίζουν σε τουρνουά που θα διαρκούν από 60 έως 90 λεπτά.
Παράλληλα θα δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους Χανιώτες που θα ήθελαν να μάθουν σκάκι ή να βελτιώσουν τις γνώσεις να έρχονται σε επαφή με τους προπονητές των συλλόγων και να παρακολουθούν δωρεάν τα μαθήματα που γίνονται μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά και θα διαρκούν 30 περίπου λεπτά.
Στο πρώτο τουρνουά  μπλιτς συμμετείχαν 14 άτομα και νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπαλόκας με 7β. και ακολούθησαν 2. Απόλλων Σημαντηράκης  6β.3. Μανώλης Μπαγάκης με 5β. 4.Ρ.Σαλαχίδου 5β. 5-6.Τσομπανάκης, Γρηγοράκης Στ. 4β. 7-9. Καντεράκη, Κουβάτσος, Γιότσα 3β. 10-11.Αρχολέων, Μάγκλιτσα 2,5β. 13-14. Τζουγκαράκη, Πατεράκης Μ. 1β. Διαιτητές ήταν ο κ.Τάκης Πανταβός και η κα Ράνια Αλιγιζάκη.
Την ερχόμενη Κυριακή το τουρνουά μπλιτς θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές ανάλογα με την ώρα προσέλευσης των σκακιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)