Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Δύο τουρνουά σκάκι «Λορέντζος Μαβίλης» από το Σάββατο στην Κέρκυρα


Με δύο παράλληλα τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας αυτό το Σαββατοκύριακο. Και τα δύο είναι αφιερωμένα στη μνήμη του διαπρεπούς Κερκυραίου ποιητή και σκακιστή Λορέντζου Μαβίλη.

Την Κυριακή 22/10/2017 στις 10:30 ξεκινάει στο εντευκτήριο του Σ.Π.Ζ.Κ. στο Ν. Λιμάνι το 16ο Τουρνουά «Λορέντζος Μαβίλης».
Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεση τους 90’ για όλη την παρτίδα ενώ ο χρόνος τους στο ηλεκτρονικό σκακιστικό χρονόμετρο θα αυξάνεται με κάθε κίνηση κατά 30’’. Το τουρνουά θα διαρκέσει 6 γύρους και θα παίζεται μια παρτίδα κάθε εβδομάδα, την Κυριακή το πρωί.
Το Σάββατο 21/10/2017 το απόγευμα στις 17:00 στην αίθουσα του Συλλόγου στο Δημοτικό Θέατρο θα ξεκινήσει το 17ο Τουρνουά «Λορέντζος Μαβίλης Fast Track». Σε αυτό το τουρνουά θα παίζονται δύο παρτίδες, μια κάθε Σάββατο και μία την Κυριακή, παράλληλα με το άλλο τουρνουά. Ο χρόνος σκέψης είναι ο ίδιος, ενώ οι 6 γύροι θα ολοκληρωθούν σε 3 εβδομάδες. Στους νικητές και των δύο τουρνουά θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)