Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

10-12/4/2018


Αγαπητοί γονείς, στα πλαίσια της συνεχούς σκακιστικής εκπαίδευσης και βελτίωσης των παιδιών μας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα εσωτερικό (μόνο των παιδιών του συλλόγου μας) τουρνουά κανονικού χρόνου (60 λεπτών) μέσα στις πασχαλινές διακοπές.

Το Πασχαλινό Τουρνουά θα γίνει Τρίτη 10, Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Απριλίου αμέσως μετά το Πάσχα και ώρα 4 κάθε απόγευμα. Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά (Δήμος Δερέκας 6936778777) μέχρι και το μεσημέρι της ημέρας που ξεκινούν οι αγώνες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά του ΣΚΑΚΙ-ΓΣΦ που έχουν γεννηθεί από το 2006 και μετά. Δεν θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση (παράβολο ζητείται μόνο όταν το τουρνουά γίνεται με την έγκριση και την αξιολόγηση της Ελληνικής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας)
Έως σήμερα τα παιδιά συμμετείχαν σε έξι συνολικά τουρνουά (εσωτερικά, μαθητικά και της Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας). Όλα αυτά όμως ήταν γρήγορου χρόνου (15 λεπτών), τώρα τα παιδιά πρέπει να μάθουν να παίζουν σκάκι κανονικού χρόνου, όπου κάθε σκακιστής θα έχει τουλάχιστον μία ώρα στη διάθεσή του για να ολοκληρώσει την παρτίδα του.
Αυτό το Πασχαλινό Τουρνουά θα είναι η προετοιμασία των μικρών σκακιστών μας για το Νεανικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2018 (κανονικού χρόνου) που θα γίνει στη Λάρισα το Σ/Κ 21 & 22 Απριλίου, το οποίο θα ανακηρύξει Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες Θεσσαλίας ανά φύλλο και ηλικιακή κατηγορία (κάτω των 8, 10, 12 και 14 ετών) και θα δώσει τις σχετικές προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΦ ζήτησε με απόφασή του, να εγγραφούν μέλη της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου τουλάχιστον ένας γονέας κάθε παιδιού των ακαδημιών μας (Μπάσκετ, Σκάκι κτλ), κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον του συλλόγου. Η εγγραφή γίνεται πολύ απλά με τη συγκατάθεσή σας και με ετήσια συνδρομή 10 ευρώ. Θα δοθεί ονομαστική κάρτα μέλους η οποία θα είναι και εκπτωτική για πολλά καταστήματα της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)