Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Σκακιστικοί Αγώνες Σιμουλτανέ από την Ε.Σ.Ο. σε Καταστήματα Κράτησης, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Eβδομάδας Aθλητισμού!!!

24 - 29/9/2018

Ανακοίνωση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ):
Το σκάκι σπάει την απομόνωση στην εβδομάδα BeActive

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού (BeActive) είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Αποτελεί ένα κίνημα για την άσκηση και τη σωματική δραστηριότητα, γεγονός που θα ωφελήσει όχι μόνο στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων, αλλά και στον περιορισμό των αποκλεισμών, στην ανάδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεργασίας, της κοινωνικής συνοχής και της ενσωμάτωσης μέσω του αθλητισμού.
Και η φετινή εβδομάδα (23-30/9) θα δημιουργήσει νέες δραστηριότητες και θα αξιοποιήσει ήδη υφιστάμενες επιτυχείς πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό ή τοπικό πλαίσιο.
Στα πλαίσια αυτής της εβδομάδας η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ) με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που συντονίζει και υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες, διοργανώνει 4 πολύ ενδιαφέρουσες σκακιστικές εκδηλώσεις:
Στις 24/9 το πρωί, o σκακιστής Ηλίας Πετράκης, θα δώσει αγώνα σιμουλτανέ (ένας εναντίον όλων) στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αυλώνα (Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Αυλώνα). Θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα όσους κρατούμενους μαθητές, αλλά και όσους εργαζόμενους,  θελήσουν να τον αντιμετωπίσουν στα 64 τετράγωνα.
Στις 25/9 το πρωί, ο Υποψήφιος Μετρ και μέλος του ΔΣ της ΕΣΟ Χρήστος Πιλάλης, θα δώσει αγώνα σιμουλτανέ στα Καταστήματα Κράτησης Κορυδαλλού, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα φυλακισμένους, φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου και εργαζόμενους στο Κατάστημα Κράτησης και στο Πάντειο. Είναι μια εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΣΟ, με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Κατάστημα Κράτησης.
Την Παρασκευή 28/9 το απόγευμα, ο Ηλίας Πετράκης θα δώσει αγώνα σιμουλτανέ στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας Βόλου.
Το Σάββατο 29/9 στις 6 το απόγευμα, η Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου, θα έχει αγώνα σιμουλτανέ στην Κεντρική πλατεία Νέου Ηρακλείου (Πλατεία ΗΣΑΠ) για όλες και όλους τους φίλους του σκακιού που θα βρεθούν εκεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)