Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Σίφουνες τα αδέρφια Τσαρσιταλίδη και στην διεθνή σκακιστική συνάντηση Θεσ/νίκης - Σκοπίων


Τρομερή περίοδο φόρμας διανύουν τα αδέρφια Τσαρσιταλίδη από το Βελεστίνο Βόλου, ο Κων/νος και ο Χρήστος, αφού, μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου ομαδικού νεανικού πρωταθλήματος σκακιού με την ομάδα της Ε.Σ. Θεσ/νίκης, σε ένα ακόμα τουρνουά ισοπέδωσαν τους, θεωρητικά βάσει ELO, δυνατότερους αντιπάλους τους.

Αήττητοι σε 4 αγώνες, παρόλο που αντιμετώπισαν κάποιους από τους ισχυρότερους νεαρούς σκακιστές των Σκοπίων, με 3,5 βαθμούς ο Κων/νος και με 3 βαθμούς ο Χρήστος, συνεισέφεραν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας της Θεσ/νίκης στο Α' Γκρουπ στην διεθνή φιλική σκακιστική συνάντηση Θεσ/νίκης - Σκοπίων, η οποία τελικά ηττήθηκε με σκορ 5-3 από τα Σκόπια.
Τα 2 αδέλφια αύξησαν από το συγκεκριμένο τουρνουά το ELO τους κατά 61,6 μονάδες ο 14χρονος Κων/νος και κατά 84,4 μονάδες ο 10χρονος Χρήστος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι το "next big thing" του ελληνικού σκακιού.
Στο Β' Γκρουπ η ομάδα της Θεσ/νίκης επικράτησε αυτής των Σκοπίων με σκορ 12-4.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Φιλίππειο από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και τους διοργάνωσε ο Σ.Σ. Πεύκων Θεσ/νίκης.
Αποτελέσματα και στατιστικά των αγώνων μπορείτε να τα δείτε στο chess-results, για το γκρουπ Α' και το γκρουπ Β'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)