Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Νικήτριες οι ομάδες της Θεσ/νίκης στη διεθνή φιλική σκακιστική συνάντηση με τα Σκόπια - MVP του τουρνουά ο Κωνσταντίνος Τσαρσιταλίδης!!


Στη δεύτερη διεθνή φιλική σκακιστική συνάντηση με τα Σκόπια, με τη συμμετοχή νεαρών σκακιστών, νικήτριες αναδείχτηκαν οι ομάδες της Θεσ/νίκης με σκορ 6-2 στο Α' Γκρουπ (<2200 ELO) και 11-5 στο Β' Γκρουπ (<1600 ELO)
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα Σκόπια 20 και 21 Απριλίου 2019.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχτηκε, όπως και στην πρώτη συνάντηση στη Θεσ/νίκη, ο Κωνσταντίνος Τσαρσιταλίδης, ο οποίος παρέμεινε αήττητος στο Α' Γκρουπ με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 4 αγώνες.
Στην ομάδα της Θεσ/νίκης στο Α' Γκρουπ συμμετείχαν επίσης οι Αντώνιος Καλογρίδης, με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, Χρήστος Τσαρσιταλίδης και Μιχαήλ Καραμίχος, πραγματοποιώντας όλοι τους εξαιρετικές εμφανίσεις.
Εξαιρετικές εμφανίσεις επίσης πραγματοποίησαν οι σκακιστές και σκακίστριες της ομάδας της Θεσ/νίκης στο Β' Γκρουπ. Σ' αυτό συμμετείχαν οι:
Κων/νος Σαχινίδης, με 7 νίκες και 1 ισοπαλία, Ιωάννης Ποτούλης, Ερμοφίλη Γιαννουλάκη, Θεμιστοκλής Καλογρίδης, Ορέστης-Μάριος Ιακωβίδης, Ανθούλα-Ελπίδα Τσιβελεκίδου, Δήμητρα Αλεξανδρή και Διονύσιος Δελησαβίδης.
Η πρώτη συνάντηση Θεσ/νίκης -Σκοπίων είχε πραγματοποιηθεί στη Θεσ/νίκη 28 με 30 Δεκεμβρίου 2018. Τότε η ομάδα των Σκοπίων είχε επικρατήσει στο Α' Γκρουπ με 5-3 και η ομάδα της Θεσ/νίκης στο Β' Γκρουπ με 12-4.
Αποτελέσματα και στατιστικά του Α' Γκρουπ και του Β' Γκρουπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)