Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Αλλαγή χώρου αγώνων για το 13ο Τουρνουά Blitz "Γ. Ιωακειμίδης" και το 16ο Δ.Τ Καλαμαριάς 2019

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Ζ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ 14
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
2310 457437, 6976283524
Καλαμαριά 23 / 08 / 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκ μέρους της Ένωσης Σκακιστών Καλαμαριάς ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων, που δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, δεν ήταν δυνατόν να ξεπεραστούν, το 13ο Ανοιχτό Τουρνουά blitz «Γ. Ιωακειμίδης» και το 16ο Ανοιχτό Διεθνές Τουρνουά Σκάκι Καλαμαριας δεν μπορούν να διεξαχθούν στο χώρο του Αμφιθεάτρου του 4ου - 5ου Λυκείου Καλαμαριάς, όπως αναφέρεται στις προκήρυξεις των αγώνων.
Εξαιτίας της απρόσμενης εξέλιξης και επιθυμώντας να αποφύγουμε την αναβολή των Τουρνουά αποφασίσαμε για την πραγματοποιήση των αγώνων να χρησιμοποιηθούν οι χώροι της Ένωσης Σκακιστών Καλαμαριάς (Παπαντωνίου 14 με Ευριπίδου, Κηφισιά-Καλαμαριά) και του Α.Μ.Ο Γαλαξίας (Βασ. Όλγας 285), τη διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ευγενική παραχώρηση. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες ημερομηνίες και ώρες που αναγράφονται στις αρχικές προκηρύξεις και συγκεκριμένα:
- Το 13ο Ανοιχτό Τουρνουά blitz «Γ. Ιωακειμίδης» θα γίνει στο χώρο της Ε.Σ.Καλαμαριάς
- Το A Group του 16ου Δ.Τ Σκάκι Καλαμαριάς θα αγωνιστεί στο χώρο του Α.Μ.Ο Γαλαξίας
- Το B Group του 16ου Δ.Τ Σκάκι Καλαμαριάς θα αγωνιστεί στο χώρο Ε.Σ.Καλαμαριάς
- To C Group του 16ου Δ.Τ Σκάκι Καλαμαριάς θα αγωνιστεί στο χώρο Ε.Σ.Καλαμαριάς
Ζητούμε την κατανόηση όλων των σκακιστών και σκακιστριών που έχουν την πρόθεση να συμμετάσχουν στα Τουρνουά και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια διεξαγωγή τους. Υπενθυμίζουμε ότι η λήξη των δηλώσεων συμμετοχής είναι τη Δευτέρα 26/8/19, ωστόσο επισημαίνουμε ότι, λόγω περιορισμών των νέων χώρων αγώνων, σε περίπτωση αυξημένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους σκακιστές να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους και να μας ενημερώσουν άμεσα σε περίπτωση απόσυρσής της.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ της Ένωσης Σκακιστών Καλαμαριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)