Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Έναρξη μαθημάτων σκάκι 2020 – 2021 στην Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού


Η “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” ξεκινά τη λειτουργία της για τη σχολική χρονιά 2020 – 2021 από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (αριθμός μαθητών και αποστάσεις, θερμομέτρηση, υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, συχνή απολύμανση εγκαταστάσεων, τακτική καθαριότητα κλπ).
Ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών θα υπάρχει διάκριση σε τμήματα νηπίων, εισαγωγής στο σκάκι (για παιδιά ως 8 ετών), αρχαρίων, προχωρημένων, αγωνιστικά τμήματα και τμήματα πρωταθλητισμού. Επίσης θα λειτουργήσουν τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και προχωρημένων.
Εναλλακτικά, θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν αποκλειστικά διαδικτυακά τμήματα σε άλλες ώρες μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom και η πρακτική εξάσκηση θα γίνεται με την γνωστή διαδικτυακή σκακιστική πλατφόρμα Lichess.
Υπάρχει η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν και δεύτερη προπόνηση (με φυσική παρουσία ή online) με μικρή επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Σε περίπτωση που λόγω της πανδημίας αποφασιστεί από την Κυβέρνηση το κλείσιμο των Συλλόγων, όπως έγινε και πέρυσι, τα μαθήματα που γίνονται με φυσική παρουσία, θα συνεχίζονται χωρίς διακοπή online τις ίδιες ημέρες και ώρες. Έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη φυσική ροή της λειτουργίας του Συλλόγου.
Προπονητής των τμημάτων θα είναι ο FIDE Master Κώστας Τσιάμης, FIDE Trainer και αναγνωρισμένος προπονητής σκάκι με δίπλωμα από την ΓΓΑ.
Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τον υπεύθυνο των τμημάτων Κώστα Τσιάμη, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στο 6977220309 και στο email tsiamiskostas@gmail.com
Ενημερωτικές πληροφορίες για τον Σύλλογο, την ιστορία και την αγωνιστική του πορεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)