Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Ανακοίνωση Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου:
Αγαπητά μέλη, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλοι,
Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου είναι έτοιμος να υποδεχθεί τη νέα προπονητική περίοδο 2020 – 2021. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί η τριανταοκτάχρονη ιστορία μας.
Είναι βέβαιο ότι τη φετινή σχολική χρονιά όλες οι οικογένειες θα κληθούν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις. Γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε έγκαιρα ώστε να είμαστε σε θέση να υπηρετήσουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των παιδιών με γνώμονα πρωτίστως την υγεία τους, την ασφάλειά τους και την ποιοτικά βέλτιστη εκπαιδευτική τους εμπειρία.
Οι γνωστές αντίξοες συνθήκες μας αναγκάζουν να επανασχεδιάσουμε τον τρόπο διεξαγωγής των προπονήσεων με αδιαπραγμάτευτο μέλημά μας τη διαφύλαξη της υγείας των αθλητών μας. Δεδομένης της αντικειμενικής αδυναμίας πρόβλεψης, ακόμα και από τους ειδικούς, της εξέλιξης της πανδημίας, θεωρήσαμε επιβεβλημένο να εντάξουμε στον σχεδιασμό μας και διαδικτυακές προπονήσεις. Ευτυχώς η σκακιστική προπόνηση υποστηρίζεται άριστα εξ αποστάσεως με τα υπάρχοντα τεχνολογικά μέσα. Άλλωστε η περσινή μας πιλοτική εφαρμογή του εγχειρήματος μέσω διαδικτύου κύλισε ομαλότατα και επιβεβαίωσε τα παραπάνω.
Διαδικτυακά, λοιπόν, θα συνεχίσουν και φέτος τα τμήματα προχωρημένων που μετατράπηκαν σε διαδικτυακά στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς, ενώ τα τμήματα των μικρών παιδιών θα λειτουργήσουν στο εντευκτήριό μας, όπου θα εφαρμόσουμε και με το παραπάνω το υγειονομικό πρωτόκολλο για προπονήσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, το οποίο επισυνάπτουμε, καθώς επίσης και τις εκάστοτε οδηγίες της πολιτείας για τα σχολεία. Για μεγαλύτερη ασφάλεια θα περιορίσουμε τον μέγιστο αριθμό προπονούμενων ανά τμήμα στους 8, αναλογία πολύ μικρότερη από τις μέχρι τώρα προτάσεις της πολιτείας και των ειδικών, σε σχέση με το εμβαδόν του εντευκτηρίου.
Το πρόγραμμα των τμημάτων θα είναι το περσινό, όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα μας https://www.halandrichess.gr/training-hours/ , ενώ οποιαδήποτε διευκρίνιση για αλλαγές ή νέες συμμετοχές θα δίνεται τηλεφωνικά ή μέσω email. Η προπονητική μας ομάδα, με επικεφαλής τον διεθνή μαιτρ Ηλία Κουρκουνάκη, θα ξεκινήσει τις προπονήσεις τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την ακριβή ημερομηνία έναρξης κάθε τμήματος και για ενδεχόμενη ολιγόλεπτη μετάθεση της ώρας έναρξης κάποιων τμημάτων, λόγω της απαιτούμενης προετοιμασίας για τη διαδικτυακή μετάδοση, ή του επιβεβλημένου καθαρισμού – αερισμού του εντευκτηρίου πριν την υποδοχή κάθε τμήματος.
Για την καλύτερη διαχείριση των τμημάτων, που αφορά κυρίως στην ομοιογένειά τους, αλλά και για το κλείσιμο θέσεων λόγω του περιορισμού ασφαλείας που προαναφέραμε, σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθύνεστε στη νέα συντονίστρια του Ομίλου Μαρία Τραγέλλη (τηλ. 6909006192) ή να στέλνετε email στο halandri@halandrichess.gr
Στο https://www.chessfed.gr/archives/9187 να δείτε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Σ.Ο. για την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, με βάση το οποίο σχεδιάστηκε η λειτουργία του συλλόγου μας για το 2020 - 2021.
Καλή συνέχεια στις διακοπές σας, προπάντων με υγεία.
Χαλάνδρι 20/8/2020
Το Δ. Σ. του Σ. Ο. Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)