Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ Κ20 ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΡΟ!!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών - Νεων Γυναικών μέχρι 20 ετών, που διεξάγεται στα Τρίκαλα, καθώς μετά από 8 γύρους τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει στην κορυφή της βαθμολογίας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες με τον 9ο και τελευταίο γύρο, που θα γίνει την Κυριακή 23-8-2020 από τις 9:30' π.μ., να βγάζει τους 3 πρώτους σε κάθε κατηγορία.

Έτσι λοιπόν μετά και τον 8ο γύρο στην πρώτη θέση στους Νέους Άνδρες φιγουράρει ο Τριμιτζιος Πετρος με 7 βαθμούς, ο οποίος χρειάζεται μία ισοπαλία στον τελευταίο γύρο για να αναδειχθεί πρωταθλητής. Ακριβώς πίσω του με 6 βαθμούς ακολουθούν 6 σκακιστές οι Σαμαριδης Κων/νος, Σταματιου Ροδόλφος, Μπετσακος Κων/νος, Μακριδης Δημήτριος, Τζαγκαρακης Παναγιώτης και Δριτσας Σταύρος-Νικόλαος, καποιοι από τους οποίους διεκδικούν ακόμη και την πρώτη θέση.

Στις Νέες Γυναίκες προηγείται η Χατζηιωαννιδη Φιλίππα με 6,5 βαθμούς, ακολουθούμενη από τις Καραβιτακη Ευαγγελία και Τσαμπουλη Βασιλική με 6 βαθμούς και την Αποστολακακη Ευαγγελία με 5,5 βαθμούς. Άλλες 6 σκακίστριες ακολουθούν με 5 βαθμούς.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες για τους νέους εδώ και για τις νεανιδες εδώ.

Live παρτίδες για τους νέους εδώ και για τις νεανιδες εδώ.

Ιστοσελίδα των αγώνων: https://u20chess2020trikala.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)