Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΠΕΤΡΟΣ ΤΡΙΜΙΤΖΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ20 ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

 

Με τον Πέτρο Τριμίτζιο να αναδεικνύεται πρωταθλητής Ελλάδος σε ακόμη μία νεανική κατηγορία στο σκάκι και την Ευαγγελία Καραβιτάκη να παίρνει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της Φιλίππας Χατζηιωαννίδη, η οποία προηγούνταν μέχρι την έναρξη του τελευταίου γύρου στις νεάνιδες, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών μέχρι 20 ετών, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων από 17 έως 23 Αυγούστου 2020.
Στο τουρνουά, το οποίο διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και στο οποίο σημειώθηκαν πολλές εκπλήξεις καθώς όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτου δυναμικότητας, διεκδικούσαν μέχρι την τελευταία κίνηση το καλό αποτέλεσμα, συμμετείχαν 90 συνολικά νεαροί σκακιστές και σκακίστριες, οι οποίοι, φορώντας συνεχώς μάσκες επί 4 ώρες και κάποιες ημέρες, στις οποίες υπήρχαν διπλοί γύροι, επί 8 ώρες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να φτάσουν στη νίκη και είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν.
Απίστευτοι και οι συντελεστές της διοργάνωσης, οι οποίοι κατάφεραν να αποκομίσουν τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων, καθώς έφεραν εις πέρας με τον πιο άρτιο τρόπο μια πολύ δύσκολη διοργάνωση, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν τη δεδομένη στιγμή στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Μια διοργάνωση, κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκαν πολλά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες και η οποία είχε σε κάθε γύρο live αναμετάδοση 20 παρτίδων και live video streaming από τον χώρο των αγώνων, καθώς και live ανάλυση των παρτίδων του 8ου γύρου από τους ΙΜ Σταμάτη Κούρκουλο-Αρδίτη και ΙΜ Κωστή Μεγαλιό.
Μετά από 9 γύρους στις 3 πρώτες θέσεις στους Νέους Άνδρες τερμάτισαν οι Πέτρος Τριμίτζιος του Ο.Σ. Τριανδρίας με 7,5 βαθμούς, Δημήτριος Μακρίδης της Ευβοϊκής Ε.Σ. με 7 βαθμούς και Ροδόλφος Σταματίου του Ε.Ο.Α.Ο. "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" Νίκαιας με 6,5 βαθμούς, όσους είχαν και οι Γεώργιος Παπιδάκης του Σ.Ο. Ηρακλείου, Παναγιώτης Τζαγκαράκης της Σ.Α. Χανίων, Σταύρος-Νικόλαος Δρίτσας του Σ.Ο. "ΣΑΧ" Θεσ/νίκης και Αντώνιος Καλογρίδης του Α.Σ. Θεσ/νίκης "Ο ΑΡΗΣ", οι οποίοι όμως βάσει των κριτηρίων ισοβαθμίας έμειναν εκτός μεταλλίων.
Στις 3 πρώτες θέσεις στις Νέες Γυναίκες μετά από 9 γύρους τερμάτισαν οι Ευαγγελία Καραβιτάκη της Σ.Α. Χανίων με 7 βαθμούς, Τσαμπούλη Βασιλική του Σ.Ο. Κορυδαλλού με 7 βαθμούς και Χατζηϊωαννίδη Φιλίππα της Ευβοϊκής Ε.Σ. με 6,5 βαθμούς, όσους είχε και η Ευαγγελία Αποστολακάκη του Σ.Ο. Καβάλας, η οποία όμως έμεινε εκτός βάθρου βάσει των κριτηρίων ισοβαθμίας.
Αποτελέσματα και βαθμολογίες για τους νέους εδώ και για τις νεάνιδες εδώ.
Παρτίδες των νέων εδώ και των νεάνιδων εδώ.
Ιστοσελίδα των αγώνων: https://u20chess2020trikala.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)