Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

3ο Open Rapid Τουρνουά Σκάκι "ΦΟΙΒΟΣ" Πειραιά (24-3-2024)


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ο Μορφωτικός Φυσιολατρικός και Κοινωνικός Σύλλογος «ΦΟΙΒΟΣ» Πειραιά διοργανώνει την Κυριακή 24/03/2024 το 3ο Open Rapid τουρνουά σκάκι
ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ορφανίδης Χάρης, Παναγόπουλος Γεώργιος.
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: IA Σιδηρόπουλος Λεωνίδας.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ: Κωνσταντίνος Θάνος.
ΔΙΑΙΤΗΤEΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ: Κωνσταντίνος Θάνος, Καραγεώργος Αλέξιος.
ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 24/03/2024 στην έδρα του Μ.Φ.Κ.Σ. «ΦΟΙΒΟΣ». Διεύθυνση: Κιθαιρώνος 12, ΤΚ: 18540 (Καμίνια). Οι διοργανωτές δύνανται να διευκολύνουν τη μετάβαση των αθλητών από κοντινά σημεία προσβάσιμα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κατόπιν συνεννοήσεως.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό 7 γύρων με διεθνή αξιολόγηση Rapid ELO FIDE.
ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: 10 λεπτά + 2 δευτερόλεπτα/κίνηση για κάθε παίκτη.
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: Προσέλευση για δήλωση ή/και επιβεβαίωση συμμετοχής στο χώρο αγώνων από τις 16:30 έως τις 17:00. - Δεν απαιτείται παράβολο συμμετοχής. Έναρξη αγώνων στις 17:00.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Όλοι οι σκακιστές ανεξαρτήτως ηλικίας, Elo ή κατοχής αθλητικού δελτίου. Ανώτατο όριο συμμετοχών: 50 άτομα. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά και μέχρι τις 21:00 της 23ης Μαρτίου 2024 στο email: foivospeiraia@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6906220456 (υποχρεωτική η αποστολή ονοματεπώνυμου, αριθμού κινητού τηλεφώνου, Fide ID και αριθμού μητρώου Ε.Σ.Ο. (αν υπάρχουν). Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν πριν την έναρξη των αγώνων τα όρια στον αριθμό συμμετοχών, την ώρα έναρξης και τους διαιτητές με βάση τις ανάγκες της διοργάνωσης, μετά από έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων.
Βάσει της παρούσας προκήρυξης η δήλωση συμμετοχής ισοδυναμεί με συναίνεση για: 1) τήρηση αρχείου με τα στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων από τον διοργανωτή με αποκλειστικό σκοπό τη διευκόλυνση της ενημέρωσής τους για μελλοντικές διοργανώσεις, 2) λήψη φωτογραφικού υλικού κατά τη διάρκεια των αγώνων και πιθανόν ανάρτηση αυτού στην ιστιοσελίδα ή social media του διοργανωτή. Σε περίπτωση μη συναίνεσης στις παραπάνω δηλώσεις, ο εκάστοτε συμμετέχων καλείται να το γνωστοποιήσει εγγράφως στη γραμματεία πριν από την έναρξη των αγώνων.
ΕΠΑΘΛΑ: Οι 3 πρώτοι της κατάταξης θα λάβουν χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. Χρυσά μετάλλια θα απονεμηθούν επίσης στο 1ο παιδί και την 1η κορασίδα κάτω των 18 ετών (γεννημένοι έως και 01/01/2006).
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα παρακάτω κριτήρια: 1) Το αποτέλεσμα του τουρνουά όσων ισοβάθμησαν, 2) Μπούχολτζ, 3) Μπούχολτζ cut-1, 4) Σόνεμπορν-Μπέργκερ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ; ορίζονται οι Διευθυντές αγώνων. Ενστάσεις γίνονται δεκτές στο τέλος κάθε γύρου και πριν ολοκληρωθεί η κλήρωση του επόμενου γύρου. Για την κατάθεση ενστάσεως, απαιτείται κατάθεση παραβόλου ύψους 50 ευρώ. Το παράβολο επιστρέφεται αν η ένσταση γίνει αποδεκτή. Σε αντίθετη περίπτωση εκπίπτει υπέρ της διοργάνωσης.
Για όσα δεν αναγράφονται ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE, της Ε.Σ.Ο. και της Ε.Σ.Σ.Ν.Α..
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο email: foivospeiraia@gmail.com με στοιχεία επικοινωνίας ή στο 6906220456 (ώρες επικοινωνίας: καθημερινά 17:00-21:00).
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά σκακιστές με ενεργοποιημένο δελτίο, απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιολόγηση των παρτίδων.
Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)