Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Σ.Σ. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020-21


Η φετινή χρονιά ξεκινάει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.
Δυστυχώς λόγω της κατάστασης με τον COVID-19 δεν είναι δυνατό να ανακοινωθεί ακόμα ακριβής αριθμός τμημάτων και ώρες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του συλλόγου ή μέσω email και της σελίδας στο Facebook για να δηλώσετε επιθυμία συμμετοχής, για να μπορέσει να σχηματισθεί μία εικόνα και να μπορέσουν να οργανωθούν τα φετινά τμήματα.
Θα λειτουργήσουν τμήματα που απευθύνονται σε σκακιστές όλων των ηλικιών και επιπέδων, με φυσική παρουσία και τηλ-εκπαίδευση, καθώς και εμβόλιμα αγωνιστικά τμήματα:
Τμήμα αρχαρίων Α΄: Για τα μικρότερα παιδιά (προνήπια, νήπια, και Α΄Δημοτικού) προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μέχρι το τέλος του 2020.
Τμήμα αρχαρίων Β΄: Για μεγαλύτερα παιδιά (Β΄, Γ΄, Δ΄, Δημοτικού).Για παιδιά που έχουν παρακολουθήσει τμήμα αρχαρίων, αλλά και για παιδιά που πρωτοεγγράφονται σε Σκακιστική Ακαδημία έχοντας ήδη ορισμένες γνώσεις).
Γ΄ Επίπεδο : Για παιδιά Δημοτικού που έχουν παρακολουθήσει 1 ή 2 έτη διδασκαλίας και έχουν κάποια αγωνιστική εμπειρία (σχολικοί αγώνες, νεανικά πρωταθλήματα).
Δ΄ Επίπεδο : Για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου με προχωρημένες γνώσεις στο σκάκι και ικανή αγωνιστική εμπειρία σε ατομικά και ομαδικά τουρνουά
Ε΄ Επίπεδο : Για έμπειρους σκακιστές Γυμνασίου και Λυκείου με πολυετή παρουσία στο άθλημα.
Πληροφορίες και εγγραφές:
Στο τηλέφωνο 2310 951581, https://www.facebook.com/TriandriasChessClubs, www.pat.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)