Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ "ΑΘΗΝΑ"


Ανακοίνωση Συλλόγου Πνευματικών Αθλημάτων "Αθηνά":
O Σύλλογος μας ξεκινάει την Δεύτερη Χρονιά Λειτουργίας του στις 3 Σεπτεμβρίου με τις Εγγραφές και 15 Σεπτεμβρίου με τις πρώτες προπονήσεις ανά Άθλημα.
Οι περιστάσεις και η ευθύνη προς τους εκπαιδευτές και εκπαιδευομένους για εμάς ήταν βασική προτεραιότητα πριν καν ξεκινήσουμε την λειτουργία μας ως Σύλλογος.
Έτσι λοιπόν συμμορφωμένοι πλήρως και με τις επιταγές της εποχής, έχουμε μεριμνήσει για Εβδομαδιαία Απολύμανση, Ειδικές Συσκευές Απολύμανσης εγκατεστημένες σε όλους τους χώρους του Εντευκτηρίου, τα τμήματα μας να είναι Ολιγομελή και σε όλους τους Αθλητές θα διανεμηθούν ΔΩΡΕΑΝ Μάσκες.
Τα Μαθήματα θα γίνονται τόσο δια ζώσης, όσο και εξ αποστάσεως (σε συνεργασία με την ΕΠΑΦΟΣ στην πλατφόρμα 4schools).
Να σημειώσουμε ότι από Φέτος Καλλιεργούμε πέντε Πνευματικά Παιχνίδια και αυτά είναι τα Σκάκι - Backgammon - Go - Domino και Bridge.
Καλή Χρονιά σε όλες και όλους με Υγεία πάνω απ' όλα!
- 3 Σεπτεμβρίου Νικηφορίδη 41 - Βύρωνας. ΞΕΚΙΝΟΥΝ οι Εγγραφές (Πληροφορίες : 6955317107 - info@chessclubathena.gr). ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ! Διδάσκουν οι καλύτεροι.... Άννα Μαρία Μπότσαρη, Ανδρέας Τζερμιαδιανός, Νικόλαος Γονίδης, Κώστας Αγριόπουλος! Τηρούμε όλους τους Κανόνες Υγιεινής! Μαθήματα Δια Ζώσης και Εξ Αποστάσεως (με την συνεργασία της ΕΠΑΦΟΣ στην Πλατφόρμα 4schools). ΣΚΕΨΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)